BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

15 Temmuz hain darbe girişiminin millî irade tarafından eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıyla bertaraf edilişinin 8. yılını idrak ederken bu ölümsüz destana adını altın harflerle yazdıran kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Haz

Reversi ve voleybol turnuvasında derece yapan öğrencilerimize madalyalarını takdim ettik.

Haz

Okullumuzdan derece ile ayrılan okul birincimiz Kübra Kaya okul ikincimiz Melisa Sözer okul üçüncümüz Ömer Konyalı adlı öğrencimize plaketlerini takdim ettik.

Eğitim hayatınızdaki bu başarının ömür boyu devam etmesi dileğiyle…

Haz

TÜBİTAK’ta yaptıkları özverili çalışmalarıyla tebrikleri hak eden öğrencilerimize başarı belgelerini teslim ettik ️

Bizleri bu güzel bu projelerle tanıştıran başta Sevim Ütücü hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz ️

Haz

Okulumuzda görevlerini başarıyla gerçekleştirip tayin yoluyla okulumuzdan ayrılan Müdür Yardımcımız Rıdvan Burak, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Alper Ayaz, Tarih öğretmenimiz Turgut Demirtaş, Meslek Dersi öğretmenimiz Elif Ören hocalarımızın gidişi bizi üzdü. Biz onlardan razıyız, onlar da bizden razı olsun ️

İyi ki birleşti yollarımız, iyi ki varsınız hocalarımız ️

Haz

Biz biraz kız kıza -A sınıfı öğrencilerimiz okulumuzdaki bayanlara yönelik tiyatro hazırladı. Deyimlerin Tiyatroyla Anlatımı adlı gösteri bizlere hem bol bol kahkaha attırdı hem de hiç unutmayacağımız şeyler öğretti.

Uzun bir çalışmanın sonucu olarak böyle güzel bir gösteri hazırlayan Regaip Hocamızı ve 11-A sınıfı öğrencilerimizi tebrik eder, onlara teşekkür ederiz.

Haz

Kut'ül Amare İl Düzeyi Programı hazırlıkları bu sene okulumuza verildi. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan programımız çok ilgi gördü ve çok beğenildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor ilgi gösteren misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

29 Mayıs Istanbulun Fethi programını icra eden öğrencilerimize ve Programı organize eden Murat Hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

Orman yangınlarını önleme konulu seminer, Abdulkerim POLAT ve Ali MERCAN tarafından verilmiştir.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize girecekleri üniversite sınavlarında ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun gençler.

Öğrencilerimiz Bir Üst Kuşağa Geçme Sınavında

May

Okulumuz öğrencileri, Malkara Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampına 24-27 Mayıs tarihleri arasında katıldı.

Edirne, Tekirdağ ve Çanakkaleyi kapsayan tarih,  medeniyet ve tarihi gezisi,  öğrencilerimiz için güzel bir deneyim oldu.

Organizasyonu gerçekleştiren, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Nuri OKAN bey ve ekibine teşekkür ederiz.

Mesleki uygulama ve Çedes Projesi kapsamında, okulumuz öğrencileri,

Yıldırım ilçesinde ;

Hüseyin Doğan Şehadet   Camisinde,

Mustafa Polat Vatan Mah. Demir Camisinde,

Huzeyfe Nasr Nurlu Camisinde,

Tanercan Arı  Darüsselam Camisinde,

Ömer Konyalı Akyıldız mescidinde,

Samet Akçay Ak camiinde,

Mehmet Emin Tatlı Vatan Mah. Doğu Camisinde görev ifa etmiştir.

Toplam 7 farklı camide, Cuma Hutbesi irâd ettiler ve cuma namazı kıldırdılar.

Öğrencilerimizi yetiştiren ve destekleyen İhl Meslek Dersleri öğretmenlerimize, programı organize eden Yıldırım ilçe Müftülüğüne teşekkür ederiz.

May

Mehmet Akif İnan İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda, 4 ayrı oturumda 5. ve 6. sınıf öğrencilerimize izcilikle ilgili tanıtım çalışmaları gerçekleştirildi.

Yakında izcilik faaaliyetlerimiz Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öncülüğünde, Ortaokul öğrencilerimiz için başlayacaktır.

Ortaokul Erkek izci grubumuz ve kız İzci grubumuzdan oluşan 2 ayrı İzci grubumuz etkinliklere başlayacaktır.

Etkinliğe katılmak için isim yazdıran öğrencilerimizin Velileri ile toplantı yapılacaktır. Daha sonra da faaaliyetimiz başlayacaktır.

Bursa TİF-DİYANET Kulüp Lideri İbrahim KONAK Hocamız ve İzci Lideri Berire GÜNEŞ Hoca Hanıma ve ilgi alaka gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

12. Sınıf Öğrencilerimize Mezuniyet Kınası Yaktık Yolunuz Bahtınız Açık Başarılarınız Daim Olsun Gençler.