BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Akademik çalışma grubu öğrencilerimizle aylık deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

May

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın tertip ettiği Uluslararası Öğrenci Akademisi Gönüllülük Faaliyetleri Ekibi okulumuza kitap bağışında bulundu. Ardından samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Ekibimize çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda izcilik tanıtımı gerçekleştirildi. Bursa TİF-DİYANET Kulüp Lideri İbrahim KONAK Hocamız ve İzci Lideri Berire GÜNEŞ Hoca Hanım, Okulumuz öğrencilerine izcilik tanıtım ı gerçekleştirdi, liderlerimize yapmış oldukları tanıtım için teşekkür ediyoruz.

Akademik Çalışma Grubu Kız Öğrencilerimizle Motivasyon Kahvaltısı Yaptık

Nis

Finale kalan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Bugün Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri olarak Tübitak 2204-B Projeleri Bölge Final Sergisine katıldık.

Bursa Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bölge finaline kalan 100 projenin standını inceledik, proje sahibi öğrencilerle ve danışmanlarıyla istişareler yaptık,  yeni fikirler ve farklı bakış açıları kazandık.

Tübitak-2204 projelerinin genel yapısınının ve finale kalmak için gereken önemli detayların farkındalığını kazandık...

Önümüzdeki yıllarda bizlerin de bu başarılara ulaşabilme hedefiyle gezimizi tamamladık .

Etkinliği organize eden Sevim Hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Deniz Feneri yardım projeleri kapsamında, Ramazan ayında 30 adet  yardım kolisini deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırmıştık. Bugün Deniz Feneri'nden Fatih Bey, hocalarımıza teşekkür belgelerini vermek için okulumuzu ziyarette bulundu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Nis

Tarih Kültür Medeniyet Kampları kapsamında gençlerimiz Bitlis Ahlat kampı için hareket ettiler.

Nis

Çedes Cevreme Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım Projesini  yürüten Murat Hocamıza teşekkür ediyoruz.

RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Nis

Yetim Projesi kapsamında topladığımız yardımları sahibine teslim ettik.

Bu anlamda bize destek veren veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. Allah hepimizin hayrını kabul etsin.

Okulumuzda güzel bir iyilik ekibi kurup bizleri iyiliğe sevk ettiği için Abdulkerim Hocamıza teşekkür ederiz .

Bizim öğretmenlerimiz iyi ki var.

Bizim öğrencilerimiz iyi ki var.

Öğrencilerimizi merhametle yetiştiren iyi yürekli velilerimiz iyi ki var ️

Nis

Bizleri Leyle-i Kadir’e Kur’an’la, namazla, zikirle ulaştıran Rabbimize şükürler olsun.

Ramazan boyunca okuduğumuz Kur’an-ı Kerim’in Hatmi Şerifini bugün gerçekleştirdik.

Rabbimizden mağfiret dileriz, rahmet dileriz, ihsan dileriz.

Selam ve dua ile…

Nis

Sağlıklı bir vücut için sen de fiziksel aktiviteyi ihmal etme…

İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğünden gelen Pınar hocamız öğrencilerimize masa başı egzersizleri gösterdi.

Nis

Sınavlarda başarılı olmanın bir yöntemi de stresi en aza indirmek.

İlçe Halk Sağlığı Merkezinden gelen psikolog Gülhan Hanım öğrencilerimize sınav stresiyle başa çıkmanın yollarını anlattı.