BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

KTS Etkinlikleri

May

Okulumuz öğretmenlerine kültür ve medeniyetimizdeki bilim adamlarının ve gönül coğrafyamızın geçmişi konulu slayt hazırlanarak sunum yapılmıştır.

May

Öğrencilerimiz sabah namazında Üftade Camii sonrasında da Muradiye Külliyesi ve Uluamay Takı Sanatları Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

May

Öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için verimli ders çalışma broşürleri hazırlanmış ayrıca sınıflarda motivasyon videoları izletilmiştir.

May

Öğrencilerde saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmede etkili yollardan birisi spor alanında rol-model olması adına Kick Boks alanında dünya birincisi olarak kupayı hak eden Yusuf Sezer, öğrencilerimize bilgi aktarımında bulunmuş ve onların sorularını cevaplamıştır.

May

Okulumuzda bulunan erkek öğrenci mescidine bir amfi, 6 hoparlör, telsiz mikrofon alınarak ses cihazı, kız öğrenci mescidimize rahle yaptırılarak eksikler tamamlandı. Ve erkek öğrenci mescidi girişine ayakkabılık yaptırıldı. İmam için iki adet sarık, biri siyah biri beyaz olmak üzere iki adet cübbe temin edildi. Hayırseverlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZİN YKS VE LGS YE HAZIRLIK AŞAMASINDA DENEME SINAVLARI TAKVİMİ HAZIRLANMIŞTIR. BU SINAVLARLA ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV SONUÇLARI ANALİZİ YAPILARAK, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DÖNÜT VERİLEREK GEREKLİ YÖNLENDİRMELER YAPILMAKTADIR.

Nis

TÜRKİYE'DE VE DÜNYADA GERÇEKLEŞEN GÜNCEL, BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK OLAYLAR, BULUŞ VE GELİŞMELER OKUL PANOLARIMIZDA SERGİLENDİ.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İŞ BİRLİĞİ İLE SINIFLARIMIZDA VE OKULUMUZUN ÇEŞİTLİ İÇ MEKANLARINDA SAKSIDA ÇİÇEKLER YETİŞTİRDİK.

Nis

MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN, CUMA GÜNLERİ DÜZENLİ OLARAK KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE CUMA SOHBETİ YAPILMAKTADIR.

Nis

ÜLKEMİZDE YAŞANAN DEPREM FELAKETİNDEN DOLAYI ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATKILARIYLA OLUŞTURULAN ERZAK KOLİLERİ DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRILMAK AMACIYLA YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİ.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ.

Nis

Okulumuzda '40 kavram', '40Ayet' ile ilgili bilgilendirme panoları hazırlanmış, '40 Şair ve Şiir' ile ilgili bilgilendirme programı yapılmış ve '40 Hadis' ile ilgili öğrenciler arası yarışmalar düzenlenmiştir.

Nis

Öğrencilerimize akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zaman kullanımı, sınav kaygısı, YKS/LGS sınav sistemleri ile ilgili bilgilendirme seminerleri verildi.

Nis

Öğretmenlerimiz tarafından okul futbol ve voleybol takımları oluşturularak öğrenciler arası turrnuvalar düzenlendi.

Nis

KTS Etkinlikleri Kapsamında Öğretmenler ve Eğitim Yöneticilerine Yönelik "Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri kapsamında bilgi paylaşımı yapılır." konusu ile ilgili okulumuz öğretmenleriyle istişare içerisinde yapılacaklar tartışılıp konuşularak sonucunda bir sunu içerisinde bütün bilgiler derlenip öğretmen arkadaşlarımızla paylaşımı yapılmıştır.