BURSA / YILDIRIM - Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024 NEDİR?

Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün organize ettiği "HEDEF YKS 2024" adlı proje doğrultusunda okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin üniversite sınavına hazırlanmasında öğretmenler ve kurulan komisyonlar tarafından destekleneceklerdir.

HEDEF 2024 projesi kapsamında öğrencilerle yapılacak çalışmalar şu şekildedir:

*Öğrenciler verimli ders çalışma konusunda eğitileceklerdir.

*YKS hakkında teknik ve istatistik bilgiler hakkında değerlendirme yapılacaktır.

*Koçluk sistemi kapsamında öğrencilerimizin ders çalışma programları yapılacak ve öğretmenleri tarafından takip edilecektir.

*Ara ve yaz dönemlerinde motivasyon ve başarıyı arttırmak için öğrencilerimize kamp programları yapılacaktır.

*Akademik Eylem Planları komisyonunun aylık olarak düzenleyeceği faaliyetler ile öğrencilerimiz YKS hakkında hem bilgi sahibi olacak hem de motivasyonları arttırılacaklardır.

Sayın velilerimiz, HEDEF 2024 projesi hakkında sorularınız ve merak ettiğiniz durumlar olursa sınıf öğretmenlerimiz vasıtasıyla komisyondaki görevli arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 12:06 - Görüntülenme: 66